top of page

Örebro Universitet (USÖ)

Örebro Universitets hörsal - arkitekttegning
Örebro Universitets hörsal - arkitekttegning
Örebro Universitets hörsal - arkitekttegning

Stouenborg har siden sommeren 2020 arbejdet sammen med Örebro Universitet og Örebro länsregion om ombygning og udvidelse af campus på Örebro Universitetshospital (USÖ). 

I den forbindelse har Stouenborg varetaget AV, akustik, lyd og lys rådgivning af den store Hörsal i hjertet af det kommende byggeri. 

Auditoriet/Hörsalen bliver det største undervisningsrum på USÖ når det står færdig i 2023 og spækket med moderne AV udstyr. Både universitet og Stouenborg har i samarbejde fundet måder hvorpå den avancerede teknik kan betjenes af kommende brugere enkelt og nemt. Det kommende auditorie/Hörsal bliver også udstyret med true voicelift. True voice-lift er karakteriseret ved at kunne ændre både akustikken i rummet men også give brugerne mulighed for at tale frit uden brug af trådløse mikrofoner. Det kommende voicelift system får tre funktioner idet det kan bruges til voicelift (hævelse af stemmen), Q&A (at man kam stille spørgsmål fra salen) og focus acoustic. 

Ydermere har Stouenborg ud og måtte producere et specialdesignet produkt til projektet. Her er der tale om mikrofongulvbrønden, som skiulle bruges i Hörsalen. Du kan læse mere om mikrofongulvbrønden her.

Örebro Universitets facade

Stouenborg arbejder tæt sammen med Serneke AB der er hoved entreprenør og Xpecta der er AV leverandør. Stouenborg er ud over rådgivning også valgt til at udfører akustik opbygning samt implementering af Voice lift systemet. 

bottom of page