Stouenborg ApS

Jyske Bank

InAVate AWARD - Jyske Bank 003.jpg

Jyske Bank er den tredjestørste bank i Danmark. I en så stor virksomhed er der naturligvis et væld af forskellige arbejdsopgaver,

så deres nye konferencelokale skulle designes til at være fleksibelt og have varierende anvendelsesmuligheder for at understøtte en dynamisk og hektisk arbejdsgang.

Det hele startede med et enkelt loftslokale, som snart blev omdannet til et højteknologisk bestyrelseslokale og møderum. Lokalet har et multifunktionelt lyddesign, der blev muliggjort af Meyer Sounds Constellation system, som ellers normalt bruges i langt større rum som f.eks. restauranter, sports- og koncerthaller. Grunden til at installere dette omfattende system var netop, at lyddesignet skal kunne så mange forskellige ting, og lokalet hurtigt skal kunne tilpasses til det specifikke formål. Der bliver bl.a. holdt oplæg og præsentationer, hvor tilhørerne skal kunne høre den, der taler – uanset hvor de sidder. Der skal også kunne modtages input fra de omkringsiddende ved det store bord, og der skal være mulighed for gruppesamtaler, der kan foregå rundt omkring i lokalet uden at forstyrre de omkringsiddende grupper.

Jyske Bank havde desuden et ønske om, at lydsystemet skulle være så naturligt inkorporeret i rummets design, at man ikke tænker over, at det er der. På trods af, at Stouenborg installerede 25 DPA mikrofoner i loftet og 64 højtalere rundt omkring i lokalet for at sikre den mest jævne lyddækning og taleforståelighed, lykkedes dette på flotteste vis. Systemet er så diskret, at det næsten er usynligt, og design, indretningen og audio i lokalet spiller perfekt sammen for at skabe et fleksibelt rum med uanede muligheder for anvendelse.

InAVate AWARD - Jyske Bank 001.jpg