top of page

Imagine - Århus teater

"Imagine" forestilling på Århus teater
"Imagine" forestilling på Århus teater
"Imagine" forestilling på Århus teater

Århus teater opførte i 2015, i samarbejde med Aveny-T i København, teaterkoncerten ”Imagine”. Den anmelderroste forestilling omhandler en genfortolkning af nogle af John Lenons sange fra hovedsageligt hans tid som soloartist. Universet som først udspillede sig i Århus teater, og senere i teatret Aveny-T i København, er skabt i et samspil mellem instruktør Maria, Kjærgaard-Sunesen, scenograf Maja Ravn, lysdesigner Anders Kjems og videodesigner Kasper Stouenborg.

Udover at Kasper Stouenborg har stået for videodesignet, fik vi, hos Stouenborg også til opgave, at levere det komplette video-system til hele forestillingen.

Forestillingen har fået rigtig meget ros hos anmelderne som blandt andet skriver:

Det fantastiske ved scenekunst er, at teater ikke altid er til for at underholde. Teater må gerne gøre ondt. Så ondt, at indtrykket og dansen over følelsesregistret flytter med uden for salens døre. Denne sceniske gave evnede ’Imagine’ på fineste vis at forære til publikum.”

- Sofie Amalie Dammeyer Johansen fra Ungt Teaterblod.

Teaterkoncerten Imagine byder på både komiske og til tider næsten rørende elementer. Castet er velsyngende og engagerede og skaber en vellykket helhedsoplevelse.

- Trine Wøldiche fra Kultunaut.

"Imagine" forestilling på Århus teater

Du kan også læse om vores projekt med teaterforestillingen Sommeren uden mænd.

bottom of page