Om Stouenborg ApS

Først var der én
Da Kasper Stouenborg i år 2000 startede firma, var det som ene mand. Med uddannelse fra Statens Teater-skole som lysdesigner, ville Kasper tilbyde video og lysdesign til teatre og herudover drive udlejning og salg, som firmaet også gør den dag i dag. Både de tidlige og senere installationer kan ses i "projekter" her på hjemmesiden.

Og så kom der lyd
I 2010 sluttede den gamle studiekam-merat Anders Jørgensen med speciale inden for lyddesign og lydteknik sig til Stouenborg. De samlede kræfter gjorde, Stouenborg leverings dygtige inden for både lys, lyd og video og det blev muligt at tilbyde samlede AV løs-ninger og bygherrerådgivning til mere omfattende installationer.

Kreativ teknik
Med baggrunden i lys, lyd og video fra teaterverdenen har Stouenborg en naturlig sans for at formidle historier, der fænger og som huskes hos brug-erne. Den tekniske tilgang er derfor suppleret en stor faglig viden inden for oplevelseskultur, der gør Stouenborg til en anderledes totalleverandør. Vi både rådgiver og udvikler på det kreative indhold og varetager hele den tekniske del af en installation. Vi er med fra opstart og til endelig kvalitetssikring af det færdige produkt.

Hvad så nu?
Siden Kasper startede virksomheden, er Stouenborg blevet en af landets fortrukne samarbejdspartnere inden for AV-løsninger, bygherrerådgivning, udlejning og salg.

 

I dag er vi vokset til 8 faste medarbejdere med base på Sjælland.

Vores mål for fremtiden er at fortsætte med at skabe oplevelser, der giver brugerne samlede fortællinger og kunderne en teknisk løsning, der er nemt anvendelig og af bedste kvalitet.

Winner af InAVate AWARD i 2018