top of page

Kulturhuset Trommen

Kulturhuset Trommen
Kulturhuset Trommen
Kulturhuset Trommen

Kulturhuset Trommen ligger i hjertet af Hørsholm og viser et bredt udsnit af forskellige kulturtilbud der spænder over et bredt spæktre af genre. Lige fra Rock til stand-up og alt indimellem. 

Det store spændvidde var også grunden til, at Trommen valgte at opgradere deres lydsystem. Det nye PA-system skulle være med til at forbedre lydkvaliteten for alle publikummer i den 357 personer store sal. 

Thomas Løve, som er chefteknikker hos Kulturhuset Trommen, havde valget mellem 4 andre producenter, men endte med at vælge Stouenborgs løsning med LINA line array højttaleren fra Meyer Sound.

Stouenborg har været med på projektet som rådgivere og installatører, og selve PA-systemet er designet af Anders Jørgensen fra Stouenborg og Theis Romme fra Meyer Sound. 

Kulturhusets nye lydsystem blev indviet med en lang række koncerter, hvor der var alt fra akustisk guitar og solovokal til musical, powerrock og stand-up. Systemet bestod testen og er blevet godt modtaget af både publikum, kunstnere og lydfolk. 

Du kan også læse om vores projekt med Statens Museum for kunst.

Kulturhuset Trommen
bottom of page