top of page

LIFE Campus

LIFE Campus - styresystem
LIFE Campus - lokale
LIFE Campus - lokale

LIFE Campus er et nyt læringscenter og en unik perle der kan give den eksperimentelle del af naturfagsundervisningen et løft lige fra børnehaveklasse til gymnasier.

Et besøg på LIFE Campus giver børn og unge et indblik i undersøgelsesmetoder fra virksomheders eller universiteters forskningsmiljøer som skoler og gymnasier ikke normalt har adgang til. 
I dag blev LIFE Campus indviede af H.K.H Kronprins Frederik der, for at markere åbningen, plantede et træ sammen med Lyngby Tårbæks bogmester.

I 2018 blev Stouenborg inviteret med på rejsen og tilblivelsen af det kommende LIFE campus i Lyngby sammen med COWI, Rambøll, VLA Arkitekter, NT Consult og LIFEs kommende brugere. Gennem workshops og brugerprocesser blev fundamentet til det kommende Campus lagt. Hos Stouenborg har vi været med hele vejen og arbejdet intenst med AV-systemer, akustik, lyd og lys i laboratorier, møderum og multisal. Ikke kun som rådgivere, men også med installation og programmering af de mere end 2500 enheder i det samlede AV-projekt. 

For at løse opgaven for LIFE Campus, fandt vi hurtigt ud af, at der var et behov for en special løsning i form af et nytænkende kamera. Du kan læse mere om kameraet her.


Det multifunktionelle rum, Kolossalen, er klar til at wauw’e de mange kommende besøgende. Christine Antorini der er administrerende direktør sammenfatter det således: 
I ’Kolossalen’ kan vi med 360 graders projektion vise børn og unge naturvidenskabelige fænomener på helt nye måder – lige fra ekstremt vejr som konsekvens af klimaforandringerne til atomer eller månelandskab. Multirummet giver os helt ekstraordinære muligheder for at understøtte vores undervisningsforløb visuelt og auditivt”.


Stort tillykke til Novo Nordisk Fonden, LIFE Campus og alle LIFE projektets ansatte.
 

LIFE Campus
LIFE Campus - Rackrum

Du kan også læse om vores projekt med Kulturhuset Trommen.

bottom of page