top of page

Varde Teater- og Musikhus

Varde Teater- og Musikhus - arkitekttegning af scenen
Varde Teater- og Musikhus - arkitekttegning af facaden
Varde Teater- og Musikhus - arkitekttegning af facaden

Det nye Teater- og Musikhuset, som skal finde sted i gamle industribygninger midt i Varde by, kommer til at danne ramme om et sted, hvor der er plads til scenekunst, magiske oplevelser og fællesskaber. Huset bliver kommunens nye samlingspunkt, hvor ikke blot teater og musik får plads, men også fællesskaber, events, konferencer og meget mere, har mulighed for at samle folket.

Det vil være et projekt med bæredygtige løsninger for øje. Der ville blive lagt væk på bæredygtige løsninger, cirkulær økonomi og så vidt det er muligt benyttelse af genbrugsmaterialer. LETH & GORI er arkitekterne og totalrådgiverne bag projektet, og Stouenborg skal agere teatertekniske rådgivere for lyd, lys, video, sceneteknik og AV-udstyr igennem hele bygningen.

Projektet er bevilliget og støttet af A.P Møllerfonden, Lokale og Anlægsfonden, 7-kanten, Smedeværkstedet samt Varde Kommune. Og udover LETH & GORI og Stouenborg, vil OJ Rådgivende Ingeniører, Gade og Mortensen Akustik, vegalandskab, fortheloveoflightcph og scenerum være en del af projektet indenfor hver deres ekspertiseområde.

Vi glæder os til et godt samarbejde!

Varde Teater- og Musikhus - arkitekttegning
Varde Teater- og Musikhus - arkitekttegning af scenen

Du kan også læse om vores projekt med Dansehallerne.

bottom of page