top of page

Absalon - Kulturhus

Absalon Kulturhus
Absalon Kulturhus
Absalon Kulturhus

I Absalons kulturhus på Vesterbro sker der altid noget. Oprindeligt var det en kirke, indtil Lennart Lajboschitz, som også ejer Tigerkæden, købte stedet og omdannede det til kulturhus. Absalon er nu et samlingspunkt for byens beboere, der kan mødes til fællesspisning, bordtennis eller bare hygge i cafeen. Kulturhuset er ekstremt alsidigt, og det er i brug fra tidlig morgen til sen aften. Der er altid noget at finde for enhver smag, hvad enten man er til banko, bordtennis eller koncerter for fulde drøn. Stouenborg leverede lyden og rådgivning på projektet, som bød på visse udfordringer. 

Lige bag endevæggen ligger der lejligheder til beboelse, så designet af lydsystemet var utroligt vigtigt. Stouenborg valgte at bruge søjlehøjtalere fra Meyer Sound, fordi de spiller lyden fremad, så musikken ikke trænger ind i de bagvedliggende lejligheder. Placeringen af subwooferne spillede også en vigtig rolle for at vibrationerne ikke skulle gå igennem væggen og forstyrre naboerne. Søjlehøjtalerne blender naturligt ind i resten af bygningens arkitektur, så lokalet kan rumme alle de forskellige events Absalon lægger hus til.

Der kan både være tangofest for fuld udblæsning lørdag aften, og dagen efter er der alligevel yogaundervisning i fredfyldte omgivelser. Med lydsystemet fra Meyer sound og Stouenborg kan Absalon, uanset anledningen, tilpasse sig og skabe de perfekte rammer for de mange forskellige events.

Absalon Kulturhus

Du kan også læse om vores projekt med Falkoner Salen.

bottom of page