top of page

Falkoner Salen

Falkoner salen
Falkoner salens facade
Falkoner salens scene med koncert

Falkonersalen har ligget i hjertet af Frederiksberg siden 1950’erne, og med så mange år på bagen var det efterhånden blevet tid til at modernisere. Selve bygningen, Falkonercentret, er ejet af ATP Ejendomme og i 2016 besluttede de sammen med Scandic som Hotel operatør at renovere den klassiske bygning.

Stouenborg blev valgt som rådgivere til lyd, akustik, lys og AV samt total leverandør til lys, lyd, akustik og infrastruktur. I så gammel en bygning er der selvfølgelig en hel del, som skal laves om – fra scenen og akustikken til lyssætningen og sigtelinjerne i salen. Men alt arbejdet bliver udført med respekt for den oprindelige bygning, så når akustikken f.eks. skulle forbedres for at forhindre tilbagekastning fra vægge og loft, bliver der lavet små justeringer som ikke skal kunne ses, men som uden tvivl vil blive hørt.

Med til en moderne renovation hører naturligvis også omtanke for miljøet og bæredygtighed, og i Falkonersalen er der tænkt på hver en detalje. Hvad der kan repareres bliver repareret, alt gammelt udstyr der kan opdateres bliver opdateret, og hvad der ikke længere kan bruges bliver sendt til genbrug andetsteds.

Arbejdet har været længe undervejs, men i august 2019 slår den nye Falkonersal endelig dørene op for musicals, koncerter og meget mere. Falkonercentret kommer til at være en bygning, der forener fortiden med fremtiden. Den traditionelle arkitektur og stil er blevet bibeholdt, mens en helt ny infrastruktur af teknik puster liv i bygningen og sikrer moderne kvalitetsoplevelser med lyd i topklasse.

Falkoner salens scene

Du kan også læse om vores projekt med Jyske Bank.

bottom of page