top of page

KPMG - auditorie i Nyt domicil

KPMG - auditorie i nyt domicil
KPMG - auditorie i nyt domicil
KPMG - auditorie i nyt domicil

KPMG er en af de største revisions- og rådgivningsfirmaer i verden. KPMG i Danmark har mere end 1400 medarbejdere og deres kunder tæller nogle af de største virksomheder i landet, bl.a. A.P. Møller-Mærsk, Vestas og Danske Bank.

KPMG er en seriøs virksomhed med store visioner, og da de skulle bygge deres nye hovedkontor var deres værdier om fremtidssikring og bæredygtighed i hovedsædet. Både designet og teknikken skulle være i absolut særklasse.

Det store auditorium i hjertet af den nye hovedbygning er spækket med kvalitetsteknik lige fra højtalere og projektorer til digitalt styring af mørklægningsgardiner og døre. Selve auditoriet kan rumme op til 450 mennesker og består af ét stort rum, som ved hjælp af skillevægge kan deles op i to mindre, adskilte og fuldt funktionsdygtige, auditorier. Hvert af de to små auditorier har et lærred og en projektor, som kan kombineres og fungere som et stort lærred, når det store auditorium er i brug. På trods af den store mængde af teknik, der er inkorporeret i rummet, er det både simpelt og let for brugerne at styre.

Et så omfattende projekt kommer selvfølgelig ikke uden udfordringer, og Stouenborg måtte bl.a. arbejde med at inkorporere teknikken i den asymmetriske arkitektur, samtidig med at virksomhedens visioner om bæredygtighed og fremtidssikring skulle realiseres. Auditoriets mange muligheder og enkle brugerflader gør det legende let for brugerne at udfolde sig fagligt og kreativt uden at skulle slås med projektorer, der ikke vil tænde eller fumle efter kontakten til scenelyset eller mørklægningsgardinerne.

KPMG - auditorie i nyt domicil
Fotos: Laura Stamer

Du kan også læse om vores projekt med Stengade.

bottom of page