top of page

Arkitektskolen Aarhus

Århus Arkitektskole
Århus Arkitektskole - lokale
Århus Arkitektskole - lokale

På arkitekturens dag og på skolens 56 års fødselsdag åbnede Arkitektskolen Aarhus deres nye flotte hus. Et tomt lærred skabt til ideer, kreativitet og læring, lyder arkitekternes beskrivelse af den nye Arkitektskole i Aarhus. Her spiller AV, lyd og lys en stor rolle i Auditoriet og Didaktet hvor der er skabt rum, teknik og løsninger der giver et fleksibelt og dynamisk læringsmiljø. 
Åbningsdagen blev markeret med en storstilet event med taler og performances af Alex Mørch og Anne Mette Pødenphant samt Aarhus pigekor. 

H.K.H Kronprins Frederik åbnede skolen med et slag for arkitekturen i bogstavelig forstand og arrangementet blev afviklet med sikker hånd af Stouenborgs dygtige teknikere i tæt samarbejde med Arkitektskolens konferenceteam. 

Stouenborg har samme med Arkitektskolen og den A.P. Mølleske Støttefond arbejdet med lyd, lys og AV i Auditoriet, Seminarrummene og det multifunktionelle Didaktek med mål om at skabe et kreativt læringsmiljø. Rummene skal danne ramme om alt fra udstilling og forelæsninger til fx 24 timers live-streaming-events. Også det smukke auditorie skiller sig ud med en ultra-bredformat projektionsskærm og Constellation lydsystemet til “true voicelift” og akustikregulering, som skaber unikke rammer for forelæsninger, debatter, arkitekturfilm-aftener og sågar små koncerter.
Tillykke til Arkitektskolen Aarhus med den flotte nye skole.

På dette projekt gjorde vi også brug af nogle af vores egne specialdesignede produkter. Du kan se mere om vores AV Bord og Lærreds akustikvæg, der er blevet benyttet på blandt andet dette projekt. 

Du kan også læse om vores projekt med Life Campus.

Århus Arkitektskole
Århus Arkitektskole
bottom of page