top of page

Nick Cave

Nick Cave - udstilling
Nick Cave - udstilling

I 2021 sponserede Gucci en udstilling nede i The Black Diamonds kælderrum. Udstillingen hed "Stranger than kindness", og var en fortælling om Nick Caves liv. Det unikke ved denne ikon udstilling var, at Nick Cave selv var med til at udforme udstillingen.

Designer og udvikleren af udstillingen, Christina Back, fandt hurtigt ud af hvor stor en rolle lyden skulle spille i udstillingen, og derfor søgte hun rådgivning hos os, Stouenborg. Vi trådte til med rådgivning og installation af en AV-løsning bestående af en masse lyd og noget video.

Vi benyttede os bl.a. af højtalere i alle rummene, da det var vigtigt for indlevelsen i udstillingen, at lyden fyldte hele rummet, men uden at gå igennem til det næste. Derudover skulle der også være små lokale lyde forskellige steder i rummet. Vi brugte også projektorer til at opfylde nogle af de ønsker Nick Cave og resten af teamet havde. Dette kom til udtryk i bl.a. rummet kaldt "Beautiful Chaos", hvor en musikvideo skulle vises på en tredimensionel overflade.

Du kan også læse om vores projekt med Århus Arkitektskole.

Nick Cave - udstilling
bottom of page