top of page

Rytmisk Musikkonservatorium

Rytmisk Musikkonservatorium - publikum
Rytmisk Musikkonservatorium - publikumspladser
Rytmisk Musikkonservatorium - scene

På Rytmisk Musikkonservatorium uddannes fremtidens lydteknikere. Uddannelsen Music Technology Programme har til huse i de smukke omgivelser på Holmen, og selvom den rummer en del teori, fylder det praktiske aspekt også en stor del i de spirende unge musiktalenters dagligdag.

Konservatoriets koncertsal danner rammerne for både kandidatkoncerter, masterclasses og musikfestivaller, og da der skulle installeres et nyt PA-system, var det derfor nødvendigt at finde et både klassisk lydsystem, som samtidigt var fleksibelt og intuitivt at bruge. Stouenborgs oplagte bud på et sådant PA-system var Meyer Sounds højtalersystem, der med sin fleksibilitet og styrke sikrer en stabil performance og tillader de studerende at prøve lydteknikkens mange muligheder af i praksis. På den måde har de studerende adgang til et traditionelt lyd set-up, der både er lærerigt men også giver utallige muligheder for kreativ udfoldelse. Koncertsalen kan både rumme professionelle opsætninger og er samtidig en legeplads for de studerende, som kan eksperimentere med lyden og finde deres egen stil, mens de også lærer de grundlæggende teknikker.

Med input fra Stouenborg og installationen af Meyer Sounds PA-system er koncertsalen blevet et kreativt værktøj for de studerende ved Rytmisk Musikkonservatorium, og kommer man forbi til et af de mange arrangementer kan man få en lille smagsprøve på morgendagens lyd.

Rytmisk Musikkonservatorium

Du kan også læse om vores projekt med Fredericia teater.

bottom of page