top of page

AV-bord

AV bord skitse
AV Bord 3D tegning
AV bord 3D tegning

Gennem de sidste 8 år har Stouenborg til forskellige projekter udviklet og produceret specielle løsninger der passer til brugernes behov. På både LIFE Campus, Mærsk Tower og Arkitektskolen i Århus har vi i samarbejde med brugerne udviklet AV-borde som Stouenborgs snedker har bygget til projekterne.

Et AV-bord er ikke bare et bord, men et møbel der både indeholder teknik og samtidig skal være funktionel. Dette har været omdrejningspunktet i udviklingen af AV-bordene. På samme måde er løsningerne skræddersyet rent materiale mæssigt således at de til Arkitektskolen i Aarhus har samme træsort som der bruges i resten af huset hvorimod der til LIFE Campus er valgt Hi-Mac som materiale da det kan desinficeres og tørres af for bakterier.

Også den ergonomiske side er indtænkt i bordene og derfor er der produceret skum og pap mockup der sikrer brugervenligheden og ergonomien før produktionen af bordene er igangsat. Endvidere er alle borde med hæve sænke stel af dansk produceret mærke således at kvaliteten er i højsæde.

mockup af AV bord
AV Bord AARCH
AV Bord AARCH
bottom of page